Ny netto

Nye butikker – Netto

Nye butikker | Netto

Nye netto butikker, med nyt butikskoncept. Vi er i fuld gang med at ombygge vores forretninger til det nye koncept, så alle i landet kan få glæde af det.

Netto overtager butikker efter Aldi | Salling Group – Via Ritzau

Pressemeddelelser | Netto

Nettos nye butik i København V. er klar med et helt nyt butikskoncept: Ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider.

Her åbner en helt ny Netto – Aalborg:nu

Netto overtager butikker efter Aldi | Salling Group

for 6 dage siden — Netto overtager 21 butikker og butiksprojekter fra Aldi, der forlader Danmark, og dermed nærmer Netto sig 550 danske butikker. De nye …

Netto overtager 21 butikker og butiksprojekter fra Aldi, der forlader Danmark, og dermed nærmer Netto sig 550 danske butikker.

Ny Netto er åbnet i Gellerup – Lokalavisen Aarhus

Her åbner en helt ny Netto | Aalborg:nu

9. jan. 2023 — VESTBJERG: Hvis du gerne vil handle i Netto, så får du en helt ny mulighed senere i år. Nu kan du nemlig se det første, synlige bevis på, …

Arbejdet er netop gået i gang på grunden

Ny Netto på vej: Slår dørene op om få måneder | Nordjyske.dk

Ny Netto er åbnet i Gellerup

16. dec. 2022 — Fredag morgen klokken 8 åbnede Salling Group sin nye Netto-butik i Gellerup på hjørnet mellem Gudrunsvej og Edwin Rahrs Vej.

Discountkæden Netto er tilbage i Gellerup. Den nye butik bliver en del af det nye Gellerup-område ‘Helheden’, der også vil rumme kontorlejemål, 400 boliger samt et nyt friplejehjem.

Ny Netto blev klar på den halve tid – Butiksliv – sn.dk

Her åbner ny Netto-butik i Gellerup

30. okt. 2022 — Nyt kontorbyggeri i Gellerup er netop blevet fejret med rejsegilde, og i december åbner en helt ny Netto-butik i byggeriets stueetage.

Nyt kontorbyggeri i Gellerup er netop blevet fejret med rejsegilde, og i december åbner en helt ny Netto-butik i byggeriets stueetage.

Den ‘nye’ Netto er et tilløbsstykke: Se billederne af den …

Ny Netto på vej: Slår dørene op om få måneder | Nordjyske.dk

10. jan. 2023 — Arbejdet med at gøre grunden klar til byggeriet af den nye Netto er nu … VESTBJERG:Hvis du gerne vil handle i Netto, så får du en helt ny …

Arbejdet er netop gået i gang på grunden

Ny Netto blev klar på den halve tid – Butiksliv – sn.dk – Sjællandske Nyheder

18. jan. 2023 — Netto på Københavnsvej i Roskilde er genåbnet med indretning og selvbetjeningskasser. Ny Netto blev klar på den halve tid. Efter at have holdt …

Den ‘nye’ Netto er et tilløbsstykke: Se billederne af den markant opgraderede butik her | ugeavisen.dk

7. apr. 2022 — Torsdag morgen slog Netto på Vesterbrogade dørene op til det, der reelt set er en helt ny butik. Kun ydermurene står som før, mens der både …

Torsdag morgen slog Netto på Vesterbrogade dørene op til det, der reelt set er en helt ny butik. Kun ydermurene står som før, mens der både er kommet nyt inventar, nye varer og nye selvbetjeningskasser.

Godt brugt butik gør klar til at åbne i 3.0-version | ugeavisen.dk

4. jul. 2022 — Onsdag den 20. juli åbner Netto på Lavhedevej i en ny og forbedret udgave. Den ny-renoverede butik i Holstebro er én af i alt 85 butikker, …

Onsdag den 20. juli åbner Netto på Lavhedevej i en ny og forbedret udgave. Den ny-renoverede butik i Holstebro er én af i alt 85 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2022. Byens to andre Netto-butikker skal sammen med resten af kædens butikker også renoveres i løbet af de kommende år.

Keywords: ny netto, netto 3.0, nye netto-butikker 2021, nye netto butikker 2021, netto hedegårdsvej