Linsepasta netto

ØGO økologisk ærte- eller linsepasta tilbud hos Netto

SPIR er Nettos egen serie af plantebaserede varer, der gør det nemt at spise mere grønt i hverdagen. Det er oplagt til dig, der gerne vil have en kødfri dag …

Nuværende ØGO økologisk ærte- eller linsepasta tilbud fra Netto tilbudsavis. Tjek de seneste ØGO økologisk ærte- eller linsepasta tilbud og nyd de billigste ØGO økologisk ærte- eller linsepasta tilbud til de bedste priser.

Netto tilbagekalder linsepasta: Kan indeholde skadedyr

Netto tilbagekalder linsepasta: Kan indeholde skadedyr – Ekstra Bladet

Sammenlign tilbud og priser på pasta. På Tilbudsugen.dk finder du alle ugens aktuelle tilbud og tilbudsaviser på ét samlet sted – klik her og spar penge nu!

Salling Group, der står bag Netto-butikkerne i landet, har valgt at tilbagekalde en økologisk linsepasta efter mistanke om skadedyr i produktet

Kalorier i Spir Økologiske Penne Rød Linsepasta

Kalorier i Spir Økologiske Penne Rød Linsepasta [Linsepasta, Pasta]

SPIR | Netto

SPIR er Nettos egen serie af plantebaserede varer, der gør det nemt at spise mere grønt i hverdagen. Det er oplagt til dig, der gerne vil have en kødfri dag ind i mellem eller bare har lyst til at spise mere grønt.

Rød linsepasta – Fødevareguiden

Produktet adskiller sig fra almindelig pasta ved, at det er lavet af linsemel og ikke mel fra hvede. Derfor har produktet et højere proteinindhold end

Anne Seidelin – Netto lige nu. Pasta lavet af 100%…

Vegansk pastasalat med røde linsepasta, grønt og satay-tofu

Super lækker og nem vegansk pastasalat, perfekt til at tage med til sin frokost på jobbet! Sund og fyldt med gode proteiner! God og mættende vegansk salat!

25 tilbud på pasta – Tilbudsugen.dk

Tilbud på pasta i tilbudsaviser på Tilbudsugen.dk – sammenlign tilbud og priser her

Sammenlign tilbud og priser på pasta. På Tilbudsugen.dk finder du alle ugens aktuelle tilbud og tilbudsaviser på ét samlet sted – klik her og spar penge nu!

Bønnepasta – linsepasta – kikærtepasta – proteinkilde

Bønnepasta – linsepasta – ærtepasta – kikærtepasta – proteinkilde – Anne Seidelin

Bælgfrugtpasta har været på hylderne i helsekostbutikkerne i nogle år, men nu står de også på hylderne i næsten alle supermarkeder – dejligt! Selv Netto og fakta har dem som spotvarer til 18 kroner, når man er heldig.

Keywords: linsepasta netto