Lagkagehuset studierabat

Lagkagehuset studierabat på 30% I Studierabat på varme drikke

Lagkagehuset studierabat på 30%. Få studierabat på varme drikke. Se studierabatten her og find den nærmest butik og få studierabat på kaffe, te, kakao etc.

Kaffe og varme drikke – Lagkagehuset

Kaffe og varme drikke | Lagkagehuset

Studierabat på vores varme drikke. Som studerende får du 30% på alle vores varme drikke. Du skal blot kunne fremvise et gyldigt studiekort.

5 studierabatter, du ikke anede eksisterede – Spiir

27. mar. 2017 — Heldigvis vil Lagkagehuset gerne gøre caféturen billigere for de studerende. Du kan ved fremvisning af gyldigt studiekort få 30% i rabat på alle …

Rabatterne står i kø til dig og dit studiekort. Spiir giver dig her 5 studierabatter, du ikke anede eksisterede.

Studierabat i Lagkagehuset – Tips til København – TipKBH

Studierabat i Lagkagehuset – Tips til København

Studerende får 30% rabat på alle varme drikke ved Lagkagehuset. Man skal blot kunne fremvise et gyldigt studiekort. Lagkagehuset byder bl.a. på kaffe af særlig …

Ved Lagkagehuset kan du få rabatter på alt fra velduftende kaffe og nybagt brød til deres lækre kager, wienerbrød, kanelstænger og store festkager.

Lagkagehuset – VIDSTE DU AT VI HAR 30% STUDIERABAT …

19. maj 2021 — VIDSTE DU AT VI HAR 30% STUDIERABAT? Vi går sommeren i møde, og det betyder at eksamensperioden er i fuld gang for landets mange …

Studierabat til kaffe og te hos Lagkagehuset – ISIC

Vi er vilde med studerende! Så hvis du har et gyldigt studiekort kan du nu få 30% rabat på alle vores varme drikke. Vi ses :-).

Er der studierabat i Lagkagehuset? – Svarene.dk

Studierabat til kaffe og te hos Lagkagehuset – ISIC

Studierabat hos Lagkagehuset. Få 30% studierabat på din kaffe eller te hos Lagkagehuset. Du skal bare fremvise et gyldigt studiekort.

Guide: Her får du studierabat i København – MigogKBH

Er der studierabat i Lagkagehuset? – Svarene.dk

I 2019 var der over 1300 ansatte og 114 butikker. Hvad koster en sandwich i Lagkagehuset? Sandwich: 55 kr. Clubsandwich med kylling, bacon: 55 kr.

Som studerende får du 30% på alle vores varme drikke. Du skal blot kunne fremvise et gyldigt studiekort.

Guide: Her får du studierabat i København

9. sep. 2022 — Restauranter og oplevelser: 23 steder med studierabat i København … Hvor: Find den Lagkagehuset der ligger nærmest dig her.

Så er der gode og billige nyheder til alle de studerende i København. Det kan være dyrt at bo i en storby som studerende, men der er håb forude! Derfor har vi sammensat en liste over nogle af de steder i byen, der tilbyder studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Keywords: lagkagehuset studierabat, studierabat lagkagehuset